На по бира с художника Атанас Хранов

Категория
Клубове
Дата
2017-10-20 20:00 - 23:00
Място
бар Котка и Мишка

Заповядайте на по БИРА с Atanas Hranov
Вижте Пловдив през очите на нашия любим художник и вземете частица от нашия град със себе си!

"Реших, че трябва да направя нещо, което да заинтригува точно младите и интересни хора, които идват да изживеят и приключенстват в Пловдив. Идеята и смисълът за самите пловдивчани е да погледнеш на обичайните градски пейзажи през погледа на човека, който е дошъл и прекарал един страхотен уикенд тук. Този човек, който вижда в Пловдив розови слончета и влюбени фламингота. Блендата му е такава, той гледа през неговите си очила. И ние често не виждаме нищо розово, защото сме се вторачили в обувките си. Опитах се да направя всичко с лека усмивка, с малко хумор и с едно добро пожелание за по-красиво и щастливо съществуване. Не всичко е толкова сериозно, нали… Нека погледнем света под някакъв друг ъгъл, призовава художникът."

 
 

Всички Дати

  • 2017-10-20 20:00 - 23:00
 

Powered by iCagenda

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…