Отсреща на 2. Отпусни се!

Категория
Клубове
Дата
2017-10-21 19:00 - 22:00
Място
бар Отсреща

Заведението Отсреща е създадено като място, в което хората да общуват и взаимодействат, да се вдъхновяват взаимно, експериментират и просто да прекарват приятно времето си.

За втория си рожден ден от Отсреща канят на едно необичайно събиране - “Отпусни се”, което са направили възможно с помощта на Rossen Takev, Hills Beer и Via Verde Wines.

"Отпусни се, зарежи предразсъдъците си кое, къде и как трябва да се случва; отпусни се, забрави категориите и символите, с които боравиш; отпусни се сам, в компания, или сам, но в компания…запознай се със себе си, с нещо ново, или си припомни нещо старо по друг начин; излез от вкъщи, не очаквай, отпусни се…вземи си вино и/или бира, потанцувай или помълчи, възприеми нагнетения ритъм, нетърпимите стържещи звуци или приятните мелодии – това не животът ти завинаги, това е различен момент, който те поставя в друга светлина пред самия теб", казват организаторите.

ЗА МУЗИКАТА

"Очаквайте лирично техно, напомпан хаус, фънкарско електро, драматичен амбиент, или въобще – каквото неопределеността на съответния момент породи. Оставете се звукът да води контекста на настроението, а аз обещавам резултатът да бъде купон.” – Росен

ЗА ПИЙВАНЕТО

Винаги животът е по-вълнуващ, когато два свята (привидно взаимоизключващи се) се срещнат....

Hills Beer е продукт на малка независима бутикова пивоварна в близост до град Пловдив. Мястото, където баварските традиции в пивоварството срещат култа към качеството, за да може да се насладим заедно на една истински добра бира

Via Verde Wines е български винен бранд, стремящ се да докосне и вдъхнови модерните и активни млади хора, чрез магията на виното. Вината са свежи, смели и интересни, произведени от собствени лозови масиви в района на река Струма с минимална технологична намеса и максимално заредени с положителна емоция и вдъхновение!

 
 

Всички Дати

  • 2017-10-21 19:00 - 22:00
 

Powered by iCagenda

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…