Малко комедия от Чехов

Категория
Театър
Дата
2017-10-23 19:00 - 21:00
Място
ГДК Борис Христов

"Малко комедия" от Чехов са две пиеси в едно. Едноактните театрални пиеси „Мечка" и „Предложение" наистина са комедии. Те са по-близо до класическия водевил, отколкото до класическата драма от началото на ХХ-ти век. Не случайно Станиславски никога не ги е поставял.

Под повечето от големите чехови пиеси пише комедия. И най-често хората излизат от тях със сълзи в очите. В "Малко комедия" няма да откриете велики прозрения за живота на човешкия дух. Те по-скоро са онова, което са творбите на Паганини - виртуозни партитури за актьорска игра.

И точно поради това в този прект е ангажирано виртуозно актьорско трио - Асен Блатечки, Калин Врачански и Койна Русева. Целта му е единствено и само забавлението от бляскавите актьорски интерпретации на гениалните чехови персонажи.

Постановката е на Борислав Чакринов, участват Асен Блатечки, Калин Врачански, Койна Русева. Спектакълът ще се играе в ГДК "Борис Христов" от 19 часа.

 

 
 

Всички Дати

  • 2017-10-23 19:00 - 21:00
 

Powered by iCagenda

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…