КЪСО КИНО: Правилата на Ясен

Категория
Кино
Дата
2017-12-06 19:00
Място
club Fargo
Прикачен файл

В последното си издание за 2017 година КЪСО КИНО ВЪВ ФАРГО представя за първи път на пловдивски екран филма "Правила" в компанията на още три къси филма от творчестото на режисьора и сценарист Ясен Генадиев. "Правила" е най-новият филм на Ясен и последният игрален филм със Стефан Данаилов (всъщност този филм е дебют на Мастъра в късометражното кино). Надяваме се самият режисьор да долети навреме от Милано, за да ни разкаже за работата си по филма, за предизивкателството да работиш със Стефан Данаилов и за филмите, които подготвя.

Ясен Генадиев завършва Режисура за кино и телевизия в Милано през 2014 година. Филмите му "Празни приказки" (2014), "Падаща звезда" (сценарист, 2015), "Прелюдия" (сценарист, 2016) и "Правила" (2017) са показвани и награждавани на множество международни фестивали. В момента Ясен подготвя своя пълнометражен филм "От космоса с любов".

 
 

Всички Дати

  • 2017-12-06 19:00
 

Powered by iCagenda

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…