Празничен концерт s Мариан Краев

Категория
Събития
Дата
2018-03-02 19:00
Място
Дом на културата „Борис Христов”

Опера Пловдив ще изнесе Празничен концерт на 2 март с участието на българския цигулар със световна слава Мариан Краев – концертмайстор на Мюнхенската филхармония. Диригент е друг прочут българин – маестро Павел Балев, който е шеф-диригент на Филхармонията в Баден- Баден. Програмата с Оркестъра на Опера Пловдив включва Марин Големинов - Вариации по тема на Добри Христов, Йоханес Брамс - Концерт за цигулка и Роберт Шуман - Симфония №1 "Пролетна". Концертмайстор е Мичо Димитров. Музикалното събитие е посветено на Националния празник на България е в Голямата зала на Дом на културата „Борис Христов” от 19 часа.

 
 

Всички Дати

  • 2018-03-02 19:00
 

Powered by iCagenda

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…