Юбилеен концерт на Стефан Костов

Категория
Събития
Дата
2018-05-02 19:00
Място
Дом на културата "Борис Христов"

Джаз, поп и рок музика се срещат в изпълненията на Васил Петров, Теодосий Спасов, Стоян Захариев и приятели за 70-годишнината на пловдивската рок легенда Стефан Костов -Тето. На 2 май, в Дома на културата тримата, всички заедно ще излязат на сцената в спектакъл, посветен на юбилея на Тето. Приятели сме от много години, няма как да не поднесем този подарък за него, споделя Васил Петров.

Трите звезди, заедно с музикантите Йордан Тоновски (пиано), Христо Минчев(контрабас), Кристиян Желев(ударни) и Николай Карагеоргиев (китара) ще изпълнят хитовете на Кол Портър, Джордж и Айра Гершуин, Тото, Ричи Блекмор, Дейвид Ковърдейл и авторски теми.

Рок вокалистът Стефан Костов-Тето е сред любимците на пловдивската младеж от края на 60-те и 70-те години. Той е и човекът с най-голям стаж в легендарното пловдивско вариете. В продължение на 10 години е основен певец там и около него се въртят всички формации. Той дърпа публиката и прави връзка с най-големите музиканти по това време. Откривател на много от големите ни музиканти.

Билетите са в продажба на цени от 15, 20 и 25 лв. в мрежата на Евентим.

 
 

Всички Дати

  • 2018-05-02 19:00
 

Powered by iCagenda

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…