Театър на отговорността - Форум 2018

Категория
Театър
Дата
2018-10-01 19:00 - 2018-10-07 19:00

По стара пловдивска традиция след горещото лято следва прохладна есен, изпълнена с безброй културни събития. Тази година за втори път ние от „Театър на отговорността”, ще бъдем част от този есенен маратон. Между първи и седми октомври ще се случи второто издание на фестивала за документален и социално ангажиран театър- „Театър на отговорността- Форум 2018”.

През седемте фестивални дни ще разчупим пловдивската сцена с шест представления, провокиращи не само смях или сълзи, но и малко мисъл (надяваме се, че все още някой ходи на театър, за да мисли). Ще обживеем различни пространства и части на града, в посока на съвременните сценични форми. Ще ви запознаем с документалния театър в България и Полша. Предоставяме ви възможността да участвате в две работилници напълно безплатно. Между първи и шести октомври можете да се включите в работилница за театър- „Отвътре навън- градът като екран” с ръководител Магда Шпехт (Полша), от втори до шести ще се проведе работилницата „ Игрови тренинг за емоционална интелигентност” с рък. доц. д-р. Светлана Байчинска. На шестия ден от фестивала ви каним на дискусия в зала „Компас” на ПУ „Паисий Хилендарски”. Заедно с нашите приятели и колеги от Асоциация за култура, етнология и антропология "Медиатор" ще ви включим в приятен разговор за това как могат театърът и антропологията да си партнират.

„Театър на отговорността” е сдружение, чиято основна цел е да развие международна, театрална платформа. Основната ни мисия е да създадем мрежа от артисти и организации, които се обединяват около идеите и целите на социално ангажирания театър, проявяващ се в различни сценични форми- конвеционален театър, пърформанс, клоунада, акция, инсталация и др.

 
 

Всички Дати

  • от 2018-10-01 19:00 до 2018-10-07 19:00
 

Powered by iCagenda

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…