Изложба „Цветове“ представя 110 творби на 73 пловдивски автори

Категория
Изложби
Дата
2017-04-06 18:00
Място
Залата на ул. "Гладстон" 32.

Пролет е!

Да оцветим живота си, да изтрием страховете си, да изпълним със зажадняло очакване изсивелите надежди за нещо различно, смислено и добро. Очакваме чудото на Божието възкресение, за да поеме бремето на греха и разкаянието ни.

Великден е!

С послание, любов, форма и цвят 73 пловдивските автори – членове на Дружество на пловдивските художници ще Ви потопят в магията на чудото ИЗКУСТВО в общата изложба „Цветове“, представяйки 110 творби (живопис, графика, скулптура, N – форми) и желанието да осветят пътя, и истината, и радостта…

Официалното откриване на традиционната изложба „Цветове“ на Дружество на пловдивските художници е на 06.04.2017г.,четвъртък, от 18:00ч. в залата на ул. "Гладстон" 32.

Събитието се организира с подкрепата на Община Пловдив и е част от Календара на културните събития на община Пловдив за 2017 година.

Очакваме Ви!

 
 

Всички Дати

  • 2017-04-06 18:00
 

Powered by iCagenda

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…