„ДВЕ-ТРИ БИРИ ФЕСТ“ събира почитатели на пивото в Пловдив

Категория
Фестивали
Дата
2017-05-20 10:00 - 2017-05-21 22:00
Място
Квартал "Капана"

Занаятчии пивовари и любители на крафт пивото се събират на едно място, в градска среда

Мащабно бирено събитие ще разпени Пловдив през месец май - „ДВЕ-ТРИ БИРИ ФЕСТ“. Фестивалът ще събере на едно място българските занаятчии пивовари и любителите на крафт пивото, което набира все по-голяма популярност в цялата страна през последните няколко години. Фестивалът ще се състои на 20 и 21 май 2017 година в занаятчийския квартал Капана.

„ДВЕ-ТРИ БИРИ ФЕСТ“ ще посрещне под тепетата най-добрите крафт пивовари в страната, които ще презентират богатство от вкусове. Амбициите на организаторите са да превърнат „ДВЕ-ТРИ БИРИ ФЕСТ“ в най-големия фестивал на крафт бирата в градска среда. Целта е събитието да стане ежегодно и да се развива във времето. 

Посетителите на „ДВЕ-ТРИ БИРИ ФЕСТ“ ще могат да посетят 3 обособени зони. В първата от тях, гостите ще могат да се срещнат със собствениците на микропивоварни, които се родиха и развиват собствен бизнес през последните няколко години. Във втората зона ще са разположени т. нар. джипси пивовари – любители и професионалисти, които произвеждат бира в лимитирани количества в чужди пивоварни, а третата зона е специално за всички търговци, които популяризират занаятчийското пиво не само в Пловдив, но и в страната – специализираните магазини за необикновената и различна бира.

Ще можете да опитате и специално създадени за събитието коктейли с крафт пиво, а цялата тази хмелова прелест ще се проведе под открито небе.

Очаквайте още подробности за най-биреното събитие, събиращо крафт пивоварите на едно място, „ДВЕ-ТРИ БИРИ ФЕСТ“ в официалната страница на фестивала във фейсбук. Заповядайте в Капана на бирата!

„ДВЕ-ТРИ БИРИ ФЕСТ“ е част от Календара на културните събития на община Пловдив за 2017 година.

Следете отблизо информация за събитието тук:

https://www.facebook.com/dvetribiri/

https://www.facebook.com/events/154091411792303/

 
 

Всички Дати

  • от 2017-05-20 10:00 до 2017-05-21 22:00
 

Powered by iCagenda

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…