Фотографите и дизайнерите на АМТИИ готвят изложба

Категория
Изложби
Дата
2017-07-03 18:00
Място
Градска художествена галерия, ул. „Княз Александър I“№15

Бакалаврите ще представят дипломните си работи в ГХГ

Откриват изложба с дипломните проекти на студентите от специалността „Графичен дизайн и фотография” в катедра „Приложни изкуства” на Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство. Тя ще се състои на 3 юли от 18.00 часа в Градска художествена галерия - Пловдив, ул. „Княз Александър I” №15.

Всеки от 18-те дипломанти  представя модулите „Графичен дизайн”  и „Фотография”  артистичните си и професионални възможности, формирани през четирите години на бакалавърското си обучение. Акцент в графичния дизайн са плакатът и фотографската книга, както и оригинални решения за корпоративен дизайн и шрифт. Във фотографията преобладават концептуалните артистични реализации, свързани със социални проблеми от света на младите, съвременния портрет и репортаж. Студентите са от курса на доц. д-р Никола Лаутлиев и асистент д-р Александър Гьошев.

Изложбата ще продължи до 12 юли 2017 г. на двата етажа в Галерията.

 
 

Всички Дати

  • 2017-07-03 18:00
 

Powered by iCagenda

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…