Print this page

Northern Impact е концепция създадена и установена в Трондхайм - фокусирана върху тек-хаус и техно музика. Целта на бранда е да организира ежемесечни партита в различни краища на Скандинавия, както и да създаде връзка между парти общностите на България и Норвегия, като на всеки три месеца презентира артисти от двете страни на разменено гостуване. За нас е чест да Ви поканим на нашето първо събитие в България - Northern Impact в Club VOID от 23 часа.

Артисти: Faia *Femmes Fatales Oslo / Elefant - KulturKartellet  Откакто започва да се занимава с музика през 2009 година тя е търсена DJ и клуб промоутър. Faia има участия в повечето клубове в Осло, в големите градове на Норвегия, както и в клубове из цяла Европа. През 2015 г. тя е поканена за първото си парти в Берлин в главната зала на един от най-яките подземни клубове - Rummels Bucht. През 2016 г. се изявява и в известния House & Techno клуб Culture Box в Копенхаген, а през 2017 в Burning Man Week, Стокхолм. В Осло тя има 5-годишно пребиваване в техно бункера The Villa като резидентка, с дългогодишната концепция "Femmes Fatales", където представя норвежки и международни женски DJ's. "Femmes Fatales" бе преместена в новооткрития клуб Elefant - Kulturkartellet през 2017 г., където тя има и концепцията "Deep Fridays" в сътрудничество със Small Records и Thomas Skjærstad. Тя участва в "Musikkfest Oslo" в продължение на няколко години на различни сцени с електронна музика. Тази дама е споделяла пултове с много известни диджеи и продуценти като: Djuma Soundsystem, Oxia, Attaboy, Nastia, BeSvendsen, Guy J, Pig & Dan, Luigi Rocca, Kruse & Nuernberg, Miss Sunshine, Turmspringer и други. Любимите и жанрове са deep-tech, tech-house, minimal techno и techno.

С участието си във VOID Club ще запише името си в историята като първият норвежки артист пускал някога електронна музика в Пловдив. Очаквайте много вълнуващи бас линии и страхотна атмосфера, когато Faia е зад пулта!

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…