Пращали сме ви в някои предпочитани от нас кафенета и ресторанти във вече най-гъсто населения квартал в Пловдив, но днес ще разкрием и къде купонясват „парижани”

В разгара на уикенда сме, а събота вечер изобщо не е време за стоене вкъщи. Неслучайно особено в по-топлите месеци човек има чувството, че всеки е излязъл навън с приятели и дори традиционно най-популярните места са резервирани още от четвъртък вечерта. Капана и центъра безспорно са градската парти зона и малките павирани улички са като един голям бар под открито небе до малките часове на нощта. Но все пак има една порода хора, за които купонът не е само покрай Главната улица. Една част от живущите по кварталите си предпочитат познатите места и за тях заведенията в центъра са твърде препълнени и надценени.

Екипът на единствения дигитален гид под тепетата вече е споделял за някои кафенета и ресторанти във вече най-гъсто населения квартал в Пловдив, но днес ще разкрием и къде купонясват „парижани”.

Бар eXtreme се намира в самото начало на квартала, малко след Бетонния мост, но е предпочитано място за срещи на много от живущите. Не се учудвайте, ако в почивните дни е пълно, защото тук може както да пийнете, така и да похапнете. Лятната градина е просторна, свежа, а на втория етаж дори е предвиден детски кът за малките посетители. Самостоятелната зала е подходяща и за организация на всякакъв род партита, така че често може да попаднете на момински и ергенски купони.

Кафе бар De Niro е следващото място, където може да се позабавлявате вечерите

Още по темата може да видите в Lostinplovdiv.com.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…