С тревога и леки болки в стомашната област следим актуалната ситуация с COVID -19, НО! Въпреки това (или може би заради това) продължаваме винените събития. Продължаваме ги с цялото си уважение към критичността на обстановката, но и с достатъчно безкомпромистност и гъвкавост - решени сме да предоставим предостатъчно свободно място за всеки един гост, така че да чувства комфорт и "безопастност".

Местата за дегустациите на този етап ще са ограничени на 12.

В понеделник (09.11.2020) в рамките на "Uncle Mitko's Wine O'clock" ще "сварим" един ВОВ - bring your own bottle, като смятаме този подход да го утвърдим и за в бъдеще.

Каква е идеята ли?

Идеята е всеки участник да донесе вино по собствен избор, което да бъде дегустирано на сляпо и с помощта на екипа от Виното, сиреч Vino Culture, всеки в дегустационния кръг да изгради методи и техники на разпознаване на определното вино (дори и на собственото), а за да не стоим само на вино, ще приготвим апетитни тапас - изкушения.

За първото начинание на 09.11 от 19 ч. няма да има определена тема, като молим участниците да завият (във алуминиево фолио или непрозрачен плик) бутилката, която смятат да донесат.

Участието си има цена и тя е 15 лв.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…