Print this page

Летни сцени Конюшните на царя и Shangri Live представят:

Arctic Monkeys

Live Tribute by Atomic Actors

Atomic Actors от Варна набират все по-голяма популярност в страната. Само за една година, бандата успя да свири рамо до рамо с имена, като The Noise Figures от Гърция и родните Ostava. Стотици бяха зрители на мощните изпълнения на бандата във Велико Търново и Варна.

С подкрепата на Shangri Live и летни сцени Конюшните на царя, пловдивската публика ще бъде взривена от концерта на 6-ти август.

Очаквайте час и половина ненадминато въплъщение на Atomic Actors в инди/рок'н'рол сензацията Arctic Monkeys. Примесени с песните на известните британци, ще прозвучат и хитови парчета от световната рок'н'рол и алтърнатив сцена.

В лятната нощ, концертът в Конюшните на царя ще бъде подплатен от стабилен DJ set, който ще ни отнесе в един истински indie/DIY празник.

Очакваме ви за едно незабравимо преживяване, заедно, под звуците на съвременния рок'н'рол.

Shangri Live е независима компания, която промотира алтернативни артисти от Балканите в цяла Европа. Мисията й е да покаже на публиката некомерсиални и ъндърграунд имена и да обогати сцената в България.

За да сте в течение с продукциите на Shangri Live и най-яките алтернативни концерти в страната, харесайте и следете страницата - facebook.com/shangrilive .

Телефони за резервации: 032 34 33 33, 0889 73 33 03, 0889 814 255

Резервираните места се пазят до 15 минути преди началото на събитието.

06/08, четвъртък

Начало: 21:00

Вход: 8 лева

 

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…