Bourbon Street е rock’n roll трио от Пловдив. Групата е създадена в края на 2013 година, а членове от самото начало до сега са Никола Nixon Джоков – китара ,вокал, Радослав Паунов – бас и Велко Илиев – барабани. Бандата е интересна смесица от интереси и стилове, може би защото всеки един е свирил и свири в доста групи( P.I.F.,Colapso, Gabana, Automatic Flowers, Нещо Цветно, Pornographic Monster, Mss Elly & The Orchesrta и др.). Забива основно авторска музика ,поп-рок на български език. Групата записва няколко паечета, от които „Различен“ и „Майка ти“ започват да звучат редовно в ефира на рок радио Z- Rock, а песента „Танго“ е номинирана като една от песните финалист на фестивала “Златният Орфей“ 2015. В момента Bourbon Streret подготвя и дебютен албум , както и снима клип на песента „Танго“ , която ще бъде и първи сингъл от албума . Премиерите на албума са на 28-ми октомври в София Swingin' Hall и на 29-ти събота в Пловдив в клуб Библиотеката.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…