Print this page

Много качествен крафт и наливна бира ще се лее този петък

Любимата на мнозина бирария „Котка и мишка” отново ще зарадва кореняците и гостите на града с представяне на поредната нова за българския пазар крафт бира – „Ромбус”.

Пазарджишката пивоварна излезе на бял свят само преди месец. Създателите заявиха големи очаквания за продукта си и събудиха любопитството на любителите на пиво. Започнаха с цели пет вида бира, сега се разрастват още повече, а за да ги запознае с пловдивската общност, „Котка и мишка” е поканила пивоварите, които ще разкажат повече на заинтересованите за производството, съставките и техниката на създаване.

Часът е 19:00, в петък, където освен бутилирана, бирата ще се предлага и наливна – светло, специално и английски портър. Най-новите видове бира на „Ромбус” също предизвикват интерес, защото до сега няма подобен пример в родната индустрия. Те са белгийски блонд, американски пшеничен ейл и черен IPA и ще бъдат на разположение за посетителите на заведението.

Освен многото бира, да не забравяме, че „Котка и мишка” ще се постарае да повдигне настроението ви на максимум и с приятна музика и гостоприемно обслужване.

 

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…