Капана.БГ

Капана.БГ

Премиера на пиво, ексклузивни чуждестранни участници и специална прожекция на филм, посветен на крафт бирената култура в рамките на пенливия фестивал

Остават броени дни до най-голямото събитие в навечерието на лятото. 22 и 23 юни са датите, в които в Пловдив ще се лее бира и то на една от най-централните градски локации  – границата между Капана и Главната улица, за да може максимално много посетители да се включат и насладят на качествените напитки.  Третото издание на фестивала за занаятчийско пиво „Две-три бири фест” акцентира изцяло върху микропивоварството и крафт бирата не само в България, но и на чуждестранната сцена.

А участниците обещават истинска  хмелова наслада и интересна дегустация:

Започваме с партньора на фестивала – първият крафт бирен бар в Града под тепетата – Котка и Mишка. Откакто отваря врати през 2015 г. той не спира да се развива и да предлага високачествени продукти на клиентите си, а през 2017 г. ни изненада и със собствено пиво – „Котка и мишка”. На Две-три бири фест ще можете да опитате ейл с къпини и червен ейл с букет от горски плодове за любителите на по – леките и плодови вкусове и сесиен ИПА – за ценителите на по-охмелените напитки.

Веселите пивовари от Диво пиво се преродиха отново като феникс, за да гостуват с мечата си отвара. Тя е сварена в чисто новото им местенце, а в синхрон с идеята за намаляване на отпадъка от пивоварството, те ще се представят и с нов експериментален продукт.

Трима и Двама чисто и просто си обичат бира и я правят с кеф и мерак. Те са малка и независима пивоварна, чиято цел е да експериментира и споделя постигнатото. Те подкрепят добри инициативи, отскоро движат магазинче за крафт бира и са отговорни за доброто настроение в Н’дей бара Тангра. А през уикенда ще са на фестивала и за вас!

Айляк е български бранд за крафт бира, основан в София, сварен в Гърция. Бирите на “Айляк-а” напълно отговарят на заявката за тях. Поредица от силно охмелени горчиви бира, за които са използвани само качествени съставки, изработени по най-новите технологии. #заеднобичимайляк

За поредна година един от най-популярните бирени брандове в страната не спира да ни изненадва. Бял Щърк започна полета си и забрави да се върне в гнездото – нови видове бира, колаборации и завръщане към любими класики. От началото на месец юни е готов и най-новият им проект “Република Бял Щърк” в KoceptSpace. В своята резиденция те ви очакват с всичките си 20 крана наливна бира.

На третото издание на Две-три бири фест отново ще вземе участие и локалният магазин за крафт бира – Beer Shop- В света на бирата. Те имат собствено решение за справянето с жегите във Филибето и ще презентират най-новата марка бира при тях – Гайда, както и селекция от чуждестранни хмелови отвари, разбира се.

Една от най-малките пивоварни в страната – Артизан Казан, също ще  присъства със собствен щанд. Миналата година тяхното предложение от класически IPA, беше пресушено още на първият ден от фестивала, така че побързайте с дегустацията този уикенд.

Българо-сръбската дружба не е за подценяване!На улица “Златарска” на 22 и 23 Юни ще можете да опитате биричките на популярната сръбска пивоварна Dogma, представени от българския им вносител Dogma Bulgaria. Качеството е налице и има за всекиго по нещо.

Биротерапия са бирен магазин в Пловдив, където е свежо и пълно с разнообразни бирички. Брандът продължи естественото си развитие и с първата собствена марка пиво, сварена под техен надзор в малка пивоварна в Чехия. Бирата е лагер, а вкусът е чист и приятен. Заповядайте да опитате новата бира на Биротерапия – БохемЪ, в града на бохемите.

Metalhead  са бургаски бранд, който вари бирата си в Холандия, в симпатичния Утрехт. Но от този месец – те са вече горди собственици на пивоварна.Вечно в крак с модата, те следяха всички бирени тенденции и предоставяха на бирените фенове нови и нови вкусни еликсири. От горчиви ейлове, през охмелени лагери, че чак до високоалкохолни бири.

Отново от морето пристигат и Beer Bastards, които се завръщат към серията си, посветена на старите български ленти, с най-новото попълнение Баш Майстора. Задължително наминете, за да дегустирате.

Пивотека са гръбнакът на голяма част от бирената сцена в България. На фестивала те ще се превърнат в истинска Хала. Това е името на първата им собствена бира-светъл лагер за топлия сезон. Свежа, пивка, утоляваща жаждата.

Специално местенце на фестивала, а и в текста няма как да не отделим и на чуждестранните участници, които  се присъединяват ексклузивно, за да презентират бири, непредлагани до момента в България. Те ще могат да бъдат консумирани само в рамките на двата фестивални дни.

Kompaan Brewery е представител на холандското бирено кралство. Те са малка пивоварна, която минава през естествения път на израстването, а към днешния момент вече разполагат с висококачествена пивоварна и модерно оборудване, с което да варят вкусната си биричка.

Flying inn ще кацнат специално в града под тепетата, за да представят невероятните си хмелови еликсири. Основана през 2016 година в Испания, пивоварната продължава неотлъчно да следва своето мото „Варим, каквото ние искаме да пием“. С винаги актуални бирени предложения печелят фенове навсякъде по света.

Съботният ден ще завърши с прожекция на американската лента „Кръв, пот и бира“, която разказва историята за огромния успех в производството на крафт бира, както и драматичното пътешествие на две пивоварни. На място на импровизираното кино на открито точно в 21 часа специално ще долетят и режисьорите Alexis Irvin и Chip Hiden, които са отворени за дискусия и въпроси за всичко, свързано с бирената крафт култура зад Океана.

Район „Тракия“ бе първия квартал в град Пловдив, в който стартира проекта „Включи квартала – Театър в парка“. Комедията „Любов в лудницата“ с участието на обичаните актьори Албена Павлова и Ненчо Илчев истински зарадва тракийци в парка до магазин Лидъл. След тях, спектакъла видяха жители на кв. Кючук Париж в парк „Белите брези“, район Южен. Следващият беше в парк „Ружа“ за жителите на кв. Христо Смирненски, район Западен.

Хора от различни възрасти, майки с деца, пенсионери, семейства, малчугани с велосипеди и хора с двигателни проблеми, които иначе трудно напускат районите, „окупираха“ за минути парка и се смяха до сълзи на веселата комедийна история.

Проектът „Включи квартала – театър в парка“ е фестивал, подчинен на театралното изкуство, който прави поредица от театрални вечери, отворени за всички хора, без значение от възраст, пол, етнос, образование или интереси.

Включва един спектакъл, четири квартала на град Пловдив, четири специално построени сцени и свободен вход за публика. Организатор е „Маскарт“, една от водещите фирми в организацията на събития в Пловдив.

Проектът се финансира от Община Пловдив и е част от Културния календар на града.

Дойде ред и на кв.Кършияка, район Северен. Представлението „Любов в лудницата“ ще се играе на 19 юни 2019г. сряда от 20.20 часа.

Автор на „Любов в лудницата“ е  Емил Бонев, режисьор- Емил Марков.

Носете си нещо за сядане и доброто си настроение.

Тази година България има невероятния шанс да празнува акварела не с  едно, а с две международни събития, които ще се проведат в Пловдив – Eвропейска  столица на културата и морската столица Варна. Международно триенале „Духът на акварела“ и „Международен младежки фестивал на акварела Пловдив 2019“ ще представят с изложби работите на художници общо от около 70 страни и 5 континента. И двете прояви са на Фондация  Международно акварелно общество – България”. Форматът на Международно триенале „Духът на Акварела” включва Фестивал на акварела, Изложба в ГХГ Варна и Пътуваща изложба в избрани галерии в осем от най-големите градове на България.

Събитията в Пловдив включват самостоятелната изложба под заглавие  „Материя на Духа” на художничката СЕЛМА ТОДОРОВА, която ще бъде открита на 20-и юни от 18.00 часа в галерия „Сигна“. Изложбата може да се разгледа до 9-и юли и дава старт на проекта в Пловдив, който продължава до 31 юли с Международна изложба на  млади акварелисти и Дни на акварела. Специално внимание се отделя на младите български таланти, които вече набират популярност извън родните граници. Изложбата на творци „До 21 години“ ще бъде открита в галерия “Арсенал на изкуството” в Капана на 6 юли от 20.00 часа, а на автори „До 35 години“ същия ден, но от 18.00 часа в Постоянна експозиция „Мексиканско изкуство” към Градска художествена галерия.

Програмата за Дните на акварела предвижда демонстрации на художници акварелисти на живо в  Регионалния археологически музей – Пловдив, в двора на Постоянна експозиция „Мексиканско изкуство” към Градска художествена галерия и пленерно рисуване в Стария град и поречието на река Марица.

Селекцията на участниците за двете изложби е работа на Международно жури от световно известни имена, за Варна: Станислав Золадз (Швеция), Али Абас (Пакистан), Кирил Божков (България), Лю Уи (Китай), Стела Кенфийлд България/САЩ), Пламена Рачева (Директор на ГХГ Варна) и Селма Тодорова (куратор на проекта, президент на IWS Bulgaria), а за Пловдив: Ана Масиниса (Италия), Амит Капур (Индия), Атанур Доган (Канада), Хелидон Халити (Албания), Краси Тодоров (България), Тере Лохеро (Мексико).

Пълна програма на Фестивал на акварела:

ИЗЛОЖБА

Дата и час: 20.06.2019 г., 18:00

Място: Галерия „Сигна“

Самостоятелна изложба на Селма Тодорова – куратор на фестивала

дата и час: 06.07.2019 г., 18:00

място: Постоянна експозиция „Мексиканско изкуство” към ГХГ- Пловдив

Изложбата на творци „До 35 години“

дата и час: 06.07.2019 г., 20:00

Галерия „Арсенал на изкуството”

Изложбата на творци „До 21 години“

ПЛЕНЕРНО РИСУВАНЕ НА АКВАРЕЛ:

дата и начален час: 07.07.2019 г., 10:00

място: Стария град на Пловдив

ГРУПОВО РИСУВАНЕ НА ДЪЛЪГ 20  МЕТРА АКВАРЕЛ

дата и начален час: 07.07.2019 г., 13:00

място: Стария град на Пловдив

ДЕМОНСТРАЦИИ НА ЖИВО НА ВОДЕЩИ АКВАРЕЛИСТИ ОТ РАЗЛИЧНИ СТРАНИ:

дата и час: 07.07.2019 г., 15:30 – 18:30

място: Регионален исторически музей Пловдив

дата и час: 08.07.2019 г., 10:00 – 15:00

място: Постоянна експозиция „Мексиканско изкуство” към ГХГ- Пловдив

ОТКРИВАНЕ НА ИЗЛОЖБА-ХЕПЪНИНГ С КАРТИНИ ОТ ПЛЕНЕРНОТО РИСУВАНЕ

дата и час: 08.07.2019 г., 17:00 – 19:00

място: Постоянна експозиция „Мексиканско изкуство” към ГХГ- Пловдив

 

Дванадесет безценни инструмента от епохата на Страдивариус ще свирят едновременно на Античния театър в Пловдив на 25 юни от 21 часа.  Музикантите от Камерата Страдивариус Oркестър (Холандия), предвождани от виртуоза Разван Стойка, се завръщат в OPERA OPEN с нова програма след като бяха силно аплодирани през 2017 година. Музикалното събитие е сериозно изпитание за охраняващите екипи и застрахователните компании на инструментите, чиято стойност в милиони евро се пази в тайна. Самият Стойка свири на цигулка Страдивариус от 1729 година.

Изтъкнатите музиканти ще бъдат дирижирани от Константин Дорбойков, а сопраните Вера Гиргинова, Евгения Ралчева и Марияна Панова ще допълнят уникалния звук на едни от най-качествените струнни инструменти в света. В програмата на концерта са включени произведения от Паганини, Вивалди, Хендел, Пиацола, Бетовен и др.

Страдивариус е може би най- почитаният майстор на цигулки за всички времена. Като дете е работил в фабрика за инструменти под ръководството на Николо Амати. През 1666г. той вече е научил достатъчно, за да сложи своето име на цигулката Страдивариус с латинска форма. През 1680г. той отваря собствена работилница в Пиаза сент Доменико, където живее и работи до края на дните си през декември 1737, когато е на 93 години. Собственоръчно е изработил 1100 цигулки, виоли , виолончели и китари. Около 650 от тях са цигулки като 450 са оцелели до наши дни.

Билети за концерта „Звукът на Страдивариус” се продават на касата на операта в Дом на културата, в Билетен център пред Общината и онлайн в eventim.bg

OPERA OPEN  е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019

 

Спектакълът СвободниСтъпки и солото с вход свободен СвободниСтъпки – Нини на тайванската компания за експериментален танц HORSE ще видим на 3 и 4 октомври на сцената и във фоайето на Дом на културата “Борис Христов”, като част от програмата на международния фестивал ONE DANCE WEEK. Спектаклите са включени във Фокус Тайван, от който е част и откритият урок по брейкденс (Monday School) с компанията Les Petites Choses Production. Урокът ще се проведе на 27 и 28 септември пред стълбите на “Каменица” в централна част на Пловдив, и ще даде възможност на зрители и участници от различни възрасти да общуват по забавен начин чрез изкуството на танца.

 

На 3 октомври и отново в Дом на културата “Борис Христов” – Пловдив, ще гледаме спектакъла КОКОРО на Луна Ченере, един от открояващите се таланти сред младите италиански хореографи.

 

HORSE / Тайван

 

Компанията за танцов театър HORSE е основана през 2004 г. от петима млади артисти, които споделят любовта си към съвременния танц и хореографията. През годините колективът успява да си изгради отличителен сценичен профил чрез физическа експресивност и изключителна креативност и да се превърне в платформа за артистично изразяване на тайвански хореографи, включително и чрез привличане на чуждестранни творби в състава на компанията.

 

Спектаклите на HORSE са показвани в Centre de Développement Chorégraphique –

 

Les Hivernales (Авиньон), Joyce Theatre (Ню Йорк), Esplanade Theatre (Сингапур), The International Contemporary Dance Festival (Мексико) и много други.

 

СвободниСтъпки

 

3 октомври – Дом на културата “Борис Христов”, Пловдив

 

Спектакълът СвободниСтъпки e дългогодишен проект на тайванската компания, който изкусно представя най-първичното и чисто състояние на танцовото изкуство. Хореографията на Су Вей-Чиа, един от основателите на HORSE, е посветена на движението, пречистена от наслагвания и ограничения. Резултатът е много физическо и концептуално танцово произведение, в което тялото може да покаже всичките си способности.

 

СвободниСтъпки ще бъде представен на 3 октомври от 19:00 ч. в Дом на културата “Борис Христов”. Спектакълът е за зрители над 18 години. Билети ще намерите на касите на ЕasyPay и онлайн в мрежата на EpayGo.

 

 СвободниСтъпки – Нини

 

4 октомври – фоайето на Дом на културата „Борис Христов“, Пловдив

 

 СвободниСтъпки – Нини се ражда на 6-тата година след създаването на HORSE като част от многогодишния проект. При него хореографската цел на Су Вей-Чиа е да изведе сценичното изкуство извън залата и по-близо до хората – на площади, улични пространства и нестандартни локации.

 

Чрез изследвания на различните аспекти на времето и пространството, хореографът Су Вей-Чиа създава изцяло нова концепция за физичността.

 

В СвободниСтъпки – Нини една жена изпълнява танц за свободата от задълженията, очакванията и нагласите, а спецификите на пространството и самата публика се превръщат във важни елементи от представлението.

 

Спектакълът ще бъде представен на 4 октомври във фоайето на Дом на културата “Борис Христов”, а входът е свободен за всички.

 

Компанията за танцов театър HORSE гостува в Пловдив с подкрепата на Министерство на културата на Тайван.

 

КОКОРО – 3 октомври – 20:30 ч.

 

Дом на културата „Борис Христов“, Пловдив

 

На 3 октомври в Дом на културата “Борис Христов” ще бъде представен и соловият спектакъл КОКОРО на италианската хореографка Луна Ченере, селектиран от танцовата платформа Aerowaves 2018 и спечелил приз за най-добра хореография Solocoreografico 2017.

 

„Кокоро“ е японска дума, която може да се преведе като “вътрешно същество” и се свързва тясно с ума и сърцето. В този танцов спектакъл на голотата, тялото се превръща в прожекционен екран на емоции, спомени и илюзии, а плътта губи формите и очертанията си. Една душа оставя своите стъпки на сцената.

 

Оригиналният движенчески език на Луна Ченере разказва за разлома в понятията, с които възприемаме реалността. В съвременния свят нищо не е еднозначно „добро“, „лошо“, „красиво“ или грозно“.

 

Спектакълът е за зрители над 18 години.

 

 Билети ще намерите на касите на ЕasyPay и онлайн в мрежата на EpayGo.

 

 12-тото издание на международния фестивал за съвременен танц и пърформанс ONE DANCE WEEK ще се проведе в Дома на културата „Борис Христов“ в Пловдив. Билети за спектаклите се продават онлайн в системата на EpayGo.bg, както и на касите на EasyPay. Поради високия интерес към фестивала силно препоръчваме предварителното закупуване на билети.

 

ONE DANCE WEEK се организира от Фондация ЕДНО за Култура и Изкуства като част от програмата на Пловдив 2019 – Европейска столица на културата и с подкрепата на Министерството на културата на Република България.

 

Фестивалът благодари за подкрепата на Министерство на културата на Тайван, Програма Niepodległa – Полша, Институт „Адам Мицкевич“, Hellerau, Полски институт, Институт по музика и танц, Посолството на Индонезия в София и Агенцията за креативна икономика на Индонезия, EU Japan Fest committee, Посолство на Унгария в София, Унгарският културен институт в София, Национален фонд за култура на Унгария, Унгарската академия по изкуствата, Чешки център в София, Посолство на Израел в България, Програма “Творческа Европа”, проекта Performance Beyond 2 Shores, Съвет по изкуствата на Канада, Съвет по изкуствата и литературата на Квебек, Правителството на Австралия и Australia Council.

 

За повече информация следете @onedanceweek във Facebook, Instagram и Twitter, както и www.onedanceweek.com

Лятното издание на фестивала за независима музика Electric Orpheus ще се проведе отново на парк-лозе Вила Юстина, този път в цял уикенд, от 21 юни, петък до ранните часове на 23 юни, неделя.

Организаторите на Electric Orpheus отдават заслуженото на календарната година, в която Пловдив е културна столица на Европа и подаряват това фестивално приключение на символична цена. Фестивалната такса за два дни с включен къмпинг е само 4 лева. Това е възможно благодарение на подкрепата от партньорите, като основната заслуга е на ОФ Пловдив 2019 и инициативата Пловдив – европейска столица на културата 2019. Събитието е част от официалната програма.

Музикалното съдържание, запазената марка на фестивала, е отново богато и разнообразно. Рокендрол рифове, психиделика и близкоизточни ладове комбинира един от хедлайнерите, израелската рок четворка Ouzo Bazooka. Представете си Блак Сабат, които се събуждат в двореца на Шехерезада… Гръндж от Атина, сърф-рок от Белград, синт-поп-нойз от София, пост-пънк-поп от Истанбул, електроника от Берлин и Копенхаген, това е само част от това, което ще чуем и видим на живо. Както и в предишни издания програмата е внимателно подбрана и предлага жанрово еклектичен подход с постепенна градация във времето.

Добрите новини не спират дотук. Помислено е и за транспорта от Пловдив до парк-лозе вила Юстина и обратно. Специална фестивална линия ще обслужва феновете с начална спирка паркинга на Тримонциум в Пловдив. Тези, които искат да пропуснат къмпингуването, ще могат да се възползват от ранната сутрешна автобусна линия от парк-лозето и да се приберат в Пловдив. На другия ден могат отново да хванат уредения транспорт и да се завърнат сред природата и програмата на фестивала. Разстоянието е малко, удобствата са налице. По този начин организаторите се надяват не само да привлекат нова публика, но и да покажат красотата и развитието на региона като цяло.

Локацията за фестивала, парк-лозе Вила Юстина вече се наложи като топ дестинация и предлага едновременно природа и удобства. На място ще се предлагат храни и напитки, пазар за музикални сувенири, свободна читалня, размяна на плочи от винил, както и дегустации на български вина, бири, коктейли и гурме кухня.

За да запазят това място възможно най-чисто и приятно, гостите на фестивала са поканени да участват в благородното начинание #БезОтпадъци под мотото: “Да пазим чисто е естествена част от фестивалната култура.” За посетителите на събитието от 21 до 23 юни ще бъдат осигурени чаши за многократна употреба, както и картонени чаши, които ще се събират за рециклиране. Част от предлаганите на място храни ще бъдат в картонени тарелки и с дървени прибори. Отпадъците на къмпингуващите и на гостите на фестивала също ще се събират разделно и ще бъдат предадени за рециклиране. Всички посетители ще бъдат информирани и насърчавани да спазват за правилата за опазване на чистота по време на фестивала.

Партньор на Electric Orpheus в това благородно начинание е платформата за чиста градска среда „Аз, Ти, Пловдив!“ – инициатива на пловдивското сдружение БГ Бъди активен, която работи в четири направления, за да промени отношението на гражданите, организациите и институциите към темата за чистотата и за реализирането на град #БезОтпадъци.

Очакват ни приятни емоции сред природата, прекрасната Вила Юстина и артисти от световната сцена. Подробности и новини около фестивала следете в събитието във Фейсбук и на официалния сайт.

Линкове:

Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/427551971000000/

Официален сайт: http://electricorpheus.com/

Промо видео: https://youtu.be/KvVkn7mIeK8

„Основното, което изследвам, е човешката психика – по какъв начин средата ни оформя и на какво сме способни, когато стигнем своя предел. Това е голямата тема в моите романи.“

Марияна Горанова, стажант

„Дарът“ е втората книга на българската писателка Невена Митрополитска, която от 17 години живее със семейството си в Канада. Първият роман „Ана и планината“ се появява през 2013, също издаден от Ик „Жанет - 45“. Невена много обича да поставя героите си в трудни и заплетени психологически ситуации, да ги избута до самия предел на съществото им и да разбере какъв избор ще направят.

„С този мой интерес към психологичното, някой ден може да напиша и психотрилър“, шегува се авторката. Новият й роман има сложна структура. Героите, от чиято гледна точка се води действието, са четирима. Всеки от тях си върви със своите външни и вътрешни конфликти, които са от най-различен характер, споделя Митрополитска. Една от основните теми е свързана с инвитро процедурите и с една грешка, която променя живота на главните герои. „Идеята за романа ми хрумна, когато прочетох статия във вестника за любима от детството ми балетна постановка – „Жизел“.

"Една от героините в книгата е балерина“, Невена предпазливо разкрива още малко подробности от „Дарът“. Тя се подготвя за романите си изключително педантично, прави почти документални проучвания, среща се с различни хора, провежда множество интервюта. „Понеже разказът се редува от името на четиримата главни герои, си имах по една тетрадка за всеки, тъй като са твърде различни и всеки ден нямах търпение да свърши денят ми, за да мога вечерта да се потопя в техния свят“, споделя как работи авторката. И допълва: “Старая се всичко да бъде максимално достоверно, но не трябва да забравяме, че аз пиша художествена литература и понякога ми се налага да преувеличавам фактите”.

Основният конфликт в романа е между две двойки, напълно различни като хора и положение в обществото, но водени от една и съща мечта – да имат дете. Невена Митрополитска разказва, че преди да започне да пиша книгата, не успяла добре да се  запознае с българското законодателство, което е ключово за сюжета. „Прочетох го, едва след  като историята беше завършена, а героите разпределени. И бях на път да се откажа от романа, но успях да се свържа с един юрист, който всъщност спаси книгата ”, обяснава трудностите около появата на „Дарът“ авторката му.

Друга тема в книгата е изкуството. Поставят се въпроси като например как се съвместява отдадеността на изкуството с всекидневния живот, какви компромиси са допустими в негово име. „А основното, което изследвам, също както и в „Анна и планината“ и вероятно и в следващите ми романи, е човешката психика. Довеждам героите си до техния предел, за да видя как ще се справят“, разказва Невена. Тя е завършила руска филология с втора специалност английски език и литература, също така урбанология, библиотекознание и информационни науки. Работи като библиотекар в българската библиотека в Монреал. Според нея „Дарът“ си струва да се прочете, защото може би в романа ще намерите себе си.

Страница 1 от 1528

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…