Първият по рода си фестивал за настолни игри в Пловдив – Board With Me! ще се проведе на 21 и 22 април.  Двудневен маратон е отворен безплатно за всички ентусиасти и се организира от Младежко сдружение за мир и развитие на Балканите, Rise of Dice – обществото за настолни игри и клуб за настолни игри „Айляшката Задруга“.

Фестивалът се организира за пръв път в града под тепетата, като целта е да се превърне в ежегодно събитие. Board With Me! ще се проведе в „Пловдивски културен институт” и е подходящ за всякакъв тип хора, без ограничения за възраст, пол и интереси.

Замислена е програма с множество различни събития- лекции, дискусии, турнири, изложение и представяне на настолни игри за всички. В изложението ще вземат участие много вносители,  дистрибутори и създатели на настолни игри, както и клубове за настолни игри от цялата страна.

На място ще могат да се играят много различни и разнообразни игри. Всеки може да се, защото на място ще има обяснения за правилата.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…