Print this page

Пикник, панаир и концерти в едно на четвъртото издание на Shake That Хълм

Тийнейджъри изпращат ваканцията с безплатна дискотека в гората

Миленита разпали страстите на голямата сцена снощи на поляните в подножието на Младежкия хълм, където се събраха малки и големи за откриването на четвъртото издание на Shake That Хълм. Българската поп и джаз изпълнителка попита всички в публиката ли се забавляват и като чу няколко „не“-та, призова всички, които са отговорили отрицателно да минат отпред, за да си получат заслуженото.   

Както обещаха организаторите на тридневния фестивал в шейка са забъркани яки съставки. Класически червен автобус на два етажа предлага освен място да си хапнеш бургера и площадка за селфита. Другата точка за снимки във фейса са двата оранжеви елена, под чийто навес може да се добиете и с временна рекламна татуировка.

Семейните пикници са превзели поляните. Боси деца лазят наоколо, а някои от тях опитват и първата си глътка бира от ръцете на мама. Съветваме родителите, който не мота да отказват да си вземат парички и за лунапарка – изкушаващ е.   

За лакомниците има още палачинки с радиус 70 см, казанлъшки понички и розов захарен памук, който боядисва яко.    

Този уикенд тийнейджърите под тепетата изпращат ваканцията с безплатни дискотеки в гората. В петък имаше луди танци на миксовете на Dimitar Pavlov,  Tommy Riverra, Miss Lidia и Versus. В събота зад пулта застават: Ico,  Petko Gochev, D-phrag & Toppy, Steven и  Vanina. В неделя е ред на: Alex K., Victor M, Giorg, Ill-Q, Todd и Pacho & Pepo. Всичко това е гарнирано с подходящото дискотечно осветелени и аромат на ганджа, разбира се.

Цена на халба бира започва от 3 лева.  

Image Gallery

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…