Print this page

"Панорама на детското и младежко творчество 2020"ще продължи 2 дни и ще завърши с много изложби

Сдружение “Духовно огледало” и община Пловдив организират на 18 и 19 юли 2020 “Панорама на детското и младежко творчество - Слънцата на децата”. Място на срещата - къща- музей “Златю Бояджиев” и пространствата около нея, където ще бъдат разположени експозиции, творчески и музикални ателиета на талантливи деца и младежи от цялата страна, със специалното участие на духовия оркестър “Джуниър бенд” от град Велико Търново.

 

Най-древното място в Пловдив, Старият град, посреща най-младите надежди с цяла палитра шарени, щастливи и пълни с обич и надежда събития, в които нашите деца ще ни покажат, че бъдещето им принадлежи, защото са талантливи, позитивни и възхитителни.

 

Празникът е от 09:00 до 18:00 ч. и в двата дни ( събота и неделя) в Къща-музей „Златю Бояджиев“ на ул. „Съборна“ 18.

 

Проектът е на Сдружение „Духовно огледало“ и се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пловдив, като част от Културния календар на града за 2020 година.

На улицата и пространствата около къщата-музей ще се разположат работещи ателиета на поканените творчески школи от страната. Всяка школа ще аранжира и своя изложба.

В пространството до музея ще има  и озвучена открита сцена, на която децата и младите хора ще се изявяват в областите на музиката и танца.

 

Ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки с цел опазване здравето на участниците в мероприятието.

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…