Фестивалът за улични изкуства 6Fest отправя покана към художествени групи и артисти от Пловдив за участие в следващо фестивално издание в града. Търсят се групи и артисти в съвременен цирк, танц, музика, уличен и куклен театър, марионетки, огън, живи статуи, улична магия и други форми на улични изпълнителски изкуства.

Желаещите могат да пишат на Фейсбук страницата 6Fest Street Art Festival https://www.facebook.com/6fest.streetart/ или по имейл на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., като изпратят кратко описание за себе си и своето изкуство, снимки и видео от свои изпълнения. Задължително да се посочи лице за контакт и телефон. Крайният срок е 14 август.

6Fest е мултижанров фестивал за улични изкуства с пет издания от 2017 г. до момента. В програмата си е представял професионални улични артисти от България, Унгария, Венецуела, Белгия, Испания със съвременен цирк, огнено и светлинно шоу, марионетки, живи статуи, светлинен парад на кокили, танцово шествие, улични музиканти и др. През 2019 г. е първото му издание в Пловдив като част от програмата на Пловдив - Европейска столица на културата. През 2020 г. направи танцово шествие по главната пешеходна улица “Княз Александър І” с участието на 7 местни танцови формации и малки концерти на улични музиканти в квартал Капана.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…