Тазгодишният традиционен Голям детски концерт в рамките на Пролетното издание на XII-тия международен фестивал "Дни на музиката в Балабановата къща" ще се проведе отново на Първи юни – Празника на детето, за девети пореден път, съобщиха организаторите.

„Алиса в Страната на джаза“ е музикално-театрално представление по сценарий на Невена Григорова, което разказва за преживяванията на героинята в един чуден свят - с истински джаз бенд, строга Метронома, пееща котка и завладяващ танц. Благодарение на вълшебните си помощници, Алиса се научава да пее и да танцува, и най-вече да се забавлява, оставяйки вдъхновението да я води.
Участват:
Елин Стоянова – Алиса и котката Дайна
Василия Дребова – Метронома
Венцислав Благоев – тромпет
Станислав Арабаджиев – пиано
Димитър Благоев – китара
Владимир Михайлов - контрабас
Стоил Иванов – барабани
Никола Симеонов – танц

Режисьор: Василия Дребова
Сценарий: Невена Григорова
Сценограф: Елица Рожич
Аранжименти: Венцислав Благоев.

Чаканото събитие е с вход свободен и се мести от Римския стадион в красивата Балабанова къща в Стария град, заради прогнозата за времето.

Началото на концерта е в 18,30 часа.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…