Забавление с екшън и смях ни очаква тази вечер на Филмови нощи във Филипополис. В ранния филм от 21:10 ще гледаме екранизирана история, вдъхновена от комикси. G.I. Joe е най-новият филм от изключително популярната поредица, който разказва историята на Змийски очи – един от най-известните и обичани от феновете герои, който е част от оригиналната линия играчки, послужила за вдъхновение за популярния франчайз, включващ комикси, видео игри, анимационни сериали и игрални филми.

В късния филм от 23:30 можем да гледаме последната творба на Уди Алън – „Фестивалът на Рифкин“. Романтика и смях с много препратки към историята на киното се преплитат в тази лента. Семейна двойка американци се озовава на кинофестивала в Сан Себастиан, където са завладени от магията на събитието, красотата и очарованието на града и приказния свят на филмите. Самият Уди Алън може да бъде разпознат в цели два персонажа: невротичен нюйоркски професор по кино, който се опитва безуспешно да напише великия американски роман, както и „кошмарното дете“ – млад и модерен режисьор, по когото се увлича съпругата на главния герой.

Филмови нощи във Филипополис ни предлага още 5 дни забавление под открито небе до 2 август. До края на фестивала ще може да гледаме отново българските заглавия „Засукан свят“ на Мариус Куркински и комедията „Голата истина за група Жигули“, както и три филма, които бяха част от комедийния фестивал КЕФФ – „Три перфектни дъщери“, „Сбогом, глупаци!“ и „Докато сватбата не ни раздели“

Филмови нощи във Филипополис продължава с прожекции всеки ден до 2 август. Билетите за филмите са на цена от 7 лева, с намаление за учащи и пенсионери – 6 лева. Те могат да се купят от касата на лятното кино „Орфей“ след 19:30 часа или от LUCKY Дом на киното всеки ден след 16 часа. Резервации и онлайн продажба се правят на сайта boxoffice.bg.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…