Задава се  12-ото издание на Капана Фест 2022. Тази година фестивалът ще посрещне посетителите си на новата си локация – надлезът над ул. „Гладстон“. Традиционно Пловдив изпраща лятото с Капана Фест, но този път фестивалът ще е в началото на горещия сезон, примамвайки с разхлаждащи напитки.

Сцена „Капана“ ще бъде точно до античния Одеон на Филипопол и ще гарантира незабравимо музикално изживяване. Фантастичен саундтрак към красотата на Пловдив ще добавят LALALAR (Turkey), Phuture Shock, Kan Wakan, и REVERIE (USA), Tony A, Les Animaux Sauvages, Stefan Skill Kolev , Visitor Yan Q, Selector Stiliyan, JiJo, DJ TODD, Fingertone & Malik, Елен Кожухарова ELEN, Bloodrush, Clavexperience, ЖЛЪЧ, Гена и специалните гости DreCat & Sage One the Wise (U.S.A)

На 24.06 ще бъде една специална петъчна вечер A Night for Boogie, посветена на Йордан Ставрев - Бирата а.к.а Ramsey Hercules. Един от най-колоритните столични герои, меломан, колекционер на грамофонни плочи и продуцент на музика. В негова памет заедно с бандата му Phuture Shock и доверените приятели по призвание DJ Skill, Visitor Q, selector Stiliyan, DJ Todd, Jijo се подготвя едно необичайно парти, което ще бъде последвано и от много други изненади.

По време на фестивала пловдивчани и гостите на града ще се радват на освежаващи напитки, коктейли, street food предложения, както и емблематичната украса на Капана Фест, бар и лаундж зони, много зеленина и най- големият до момента Базар „Капана“. Този път в него ще вземат участие 110 участника с био и натурални храни, напитки и козметика, авторски изделия, модни марки , художници, бижутери, грънчари, дърводелци, занаятчии и дизайнери.

За удобство на посетителите на всеки един от базарните щандове ще може да се заплаща безконтактно. Всичко това ще е подправено със свежа музикална селекция благодарение на Stefan Skill Kolev (DJ Skill) и изпълваща душата зеленина . Забавлението придобива и нов смисъл, защото заедно с Нощ на Ангелите вниманието ще бъде насочено към нещо, което ще ни направи по –добри и значими, а именно възможността да помогнем на дете и родителите му в нужда. Всички посетители и участници могат активно да се включат в групата "Заедно за Теди", където ще бъде обяснено в детайли, как всеки може да помогне! Ще има много за виждане и за разказване, защото Капана Фест 2022 ще е незабравим и пълен с изненади.

За най-малките посетители на „Капана Фест“, заедно с Държавен куклен театър Пловдив, се дава възможност на 160 деца да посетят безплатно две представления: „Чук и Пук“- 24 юни от 18:00 ч. и „Приказни Бъркотии“ на 26 юни от 18:00 часа. Безплатни талони ще се дават на касата на Куклен театър Пловдив в деня на постановките.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…