След седмица на книжни "пиршества" с Пловдив Чете, днес Алеята на книгата на площад Централен бе разтурена. Шатрите на издателствата бяха събрани до късния следобед.

Паралелно с това стартира изграждането на фермите за предстоящия Капана Фест, който тази година няма да е в Капана. Двете гигантски метални конструкции се сглобяват на двата ръкава на пешеходната зона над автомобилния подлез на Гладстон.

В тази между Централна поща и Форум Север с Одеона ще се намират фестивалните сцени и баровете. В западния пешеходен ръкав ще се намира базарът на Капана Фест. Събитието стартира в четвъртък с богата програма.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…