Деветото издание на GuitArt фестивал с гордост представя уникален съвместен проект между две известни български групи: Танго Кетс и Дел Падре. „От Буенос Айрес до Андалусия“ е завладяващ фюжън на аржентинско танго с испанско фламенко, съчетаващ най-доброто от двата свята, на една сцена.

 

В лятно кино „Орфей“ на 05.10.2024г. от 19:00ч., публиката ще се разходи по оживените улици на Буенос Айрес и ще се потопи в огнената страст на Андалусия, докато Танго Кетс и Дел Падре обединяват своите стилове в едно хипнотизиращо представление. Обещават една незабравима вечер с музика, танци и енергия.

 

„Ще се опитаме да споделим и предадем любовта си към тангото и фламенкото с публиката“, сподели Христо Коликов, организатор на фестивала и вокал на банда Del Padre. „Нашият съвместен проект „От Буенос Айрес до Андалусия“ е свидетелство за силата на музиката в обединяването на хората и преодоляването на границите .“

 

Не пропускайте възможността да се потопите в магията на аржентинското танго и испанското фламенко!

 

Място: Лятно кино „Орфей“

 

Дата: 05.10.2024

 

Час: 19:00

 

https://www.facebook.com/guitartfest

 

Билети в мрежата на Ивентим и на място преди събитието.

 

Организира се с финансовата подкрепа на Община Пловдив и Министерство на културата, и е част от Културния календар на града за 2024 г.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…