Есенният базар ‘Капана“ стартира днес на мостово съоръжение над ул. „Гладстон“ . Той ще продължи 4 дни – до неделя.

 

„Каним ви на нашия малък празник за да се насладим заедно на прекрасната атмосфера на Базар Капана и да подкрепим талантливите родни артисти и собственици на малки креативни бизнеси. Очакваме ви развълнувани, заредени с позитивна енергия и много неочаквани изненади!“, пишат организаторите във Фейсбук.

 

Над 100 занаятчии, в комбинация от нови и познати лица, ще представят ръчно изработени продукти, уникални произведения на изкуството и кулинарията, модни аксесоари и много други интересни артистчни предложения.

 

Екипът и участниците ще одухотворят познатата локация с много изкуство, забавления, вкусна храна, музика, благотворителни каузи, градски инициативи и красиви есенни моменти, които да споделим с любимите си хора. Готова е традиционната сцена, която присъства на всеки базар „Капана“. На нея местни артисти ще се получат поле за изява и ще демонстрират разнообразие от стилове.

 

Освен вкусна храна и забавления, ще има и много благотворителни каузи и инициативи, в които присъстващите да се включат.

 

В първия ден на базар „Капана“ ще има и отворен урок по суинг танци.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…