Print this page

Хайде Пловдив, да разтърсим ЗАЕДНО полянките и горичките нa Младежкия Хълм на 19-ти и 20-ти ЮНИ! На сбирката ще чуем и видим едни от готините изпълнители на българската сцена. Със съвременни етно ритми да разтресем града и да танцуваме под звездите .

По време на фестивала ще наблюдаваме невиждано явление – още едно доказателство, че Пловдив е ЗАЕДНО! Със свои зони, изградени със специфичния си дух,  култовите заведения на града се включват и ще приютят всички нас, за да задоволят и най-претенциозните вкусове.

И нали сме айляци, ще имаме всичко нужно за почивката през съботния ден, ще има и кой да занимава децата с образователни работилници и различни физически активности. Докато едни от нас бичат айляк през деня, други ще се радват на културни и развлекателни пърформанси за малки и големи, като Yoga Fly, Кендама, Скейт Зона, Театър, Slackline и много други. Всичко това е за Пловдив - за Вас Хора, за да сме ЗАЕДНО! Да направим града все по-привлекателно място, с прекрасните му дадености за Бичене на АЙЛЯК .

 

Shake That ХЪЛМ е инициатива на Alter-Native Project и е  част от програмата на Инкубатор за общодостъпен културен календар 2014-2020 и в подкрепа на Пловдив - Европейска столица на културата 2019!

 

      ***

ВХОД СВОБОДЕН !

 

      ***

 

( https://www.facebook.com/events/1849256201966283/ ) 

 

Отправяме ОТВОРЕНА ПОКАНА към всички пловдивски изпълнители и банди, които имат желание да станат част от фестивала, както и към всички артисти, които искат да покажат/ демонстрират своето изкуство на нашия своеобразен градски форум – поляната! Пишете ни до 17 юни на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

По време на фестивала ще видите зоните на култовите пловдивски заведения:

Библиотеката

Котка и Мишка

Петното на Роршах

Absente

Apartament101

Basquiat Wine & Art

BeeBop Cafe

Fargo

Gramphone Plovdiv

Sound Trap

 

Line Up

 

ПЕТЪК 19-ТИ ЮНИ:

Група N.E.

Кottarashky

Balkansky/ DJ Set

 

СЪБОТА 20-ТИ ЮНИ:

Skill – Българи

Acoustic corporation

Тъпани и гайди

Оратница

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…