Print this page

За пета поредна година слънцето изгрява под звуците на гайди и хоро

Почти месец, голяма група доброволци сътворяват фестивалното градче, което от 3ти до 5ти Юли ще приюти повече от 500 участници и 1500 гости.
На последният ден на фестивала входът ще бъде със свободен достъп като по традиция ще започне с народна песен, гайди и хоро по изгрев слънце. Богатата програма ще продължи и след залеза.
Във фестивала ще участват 15 групи, сред които Карандила Джуниър, „Тъпани  и гайди” и Балкански. Откриването на фестивала ще бъде на 3 юли от 17 часа със специалните гости от Македония групите Conquering Lion и Green Out.  Поканени са и двама диджеи от Сърбия E – Clip и Oxi.
Програмата е структурирана на 4 тематични партита. Жанровете са хип – хоп, реге, етно фюжън и транс. Партитата ще се състоят на 2 вечерни сцени, а през деня малка сцена, качена на дърветата, ще озвучава вълшебната гора.
Културната част на фестивала ще бъде разделена на няколко части: арт базар, шатра за лекции, в които ще се обсъждат многото аспекти на алтернативния начин на живот, представени от хора, споделящи личния си опит. Дневната програма включва кино, театър, различни видове спорт, йога и работилници.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…