Print this page

 Вижте репетициите с бенда и балета - ВИДЕО

Популярната млада певица Поли Генова представя #1 - първият си голям самостоятелен концерт, след 30 години на сцена, в Античен театър Пловдив. На 30 юли в 20:30 ч. зрителите ще могат да се насладят на иновативен шоу спектакъл със специално създадени концертни версии на познатите й хитове и впечатляваща хореография към тях.

По време на репетициите с бенда си тя обяви, че на сцената ще има един специален гост, за който дори те не знаят и той се намира в корема ѝ. Вижте реакциите на групата в следващото видео.

 

Билети за концерта има във всички каси на Ивентим – билетен център пред община Пловдив, в туристически информационен център на пл. „Римски стадион”, билетна каса на Античен театър, в Градски дом на културата „Борис Христов” и др., както и онлайн.

 

Събитието е с ограничен брой места и ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.

 

Деца до 7 год. възраст влизат безплатно, но без право на седящо място. Деца от 7-14 год. възраст ползват -25% отстъпка от цената на билета.

 

Часове преди първия си голям концерт на древната сцена Поли, която ще става майка за втори път, пусна видео от зад кулисите с репетиции на балета за шоуто.

Поли Генова опита вкуса на Капана

 

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…