Тази седмица в Пловдив ще открием симфоничния сезон и ще участваме в куиз и отиваме на театър

25 октомври

Music Quiz / Музикален куиз октомври

Заповядайте да проверим меломанските си знания си да се забавляваме в приятелска обстановка.Съберете отбор и направете своята резервация. Максимално се допускат по 6 човека на маса, предвид настоящите мерки.

Съобразяваме се с всички законни мерки за опазване на здравето, така че задължително резервирайте предварително местата си на

телефон: РЕЗЕРВАЦИИ - Club Fargo - 0877200607

Състезанието се провежда в пет кръга с различна трудност.
1 кръг - вярно / грешно, тестови / отворени
2 кръг - снимки
3 кръг - видео въпроси
4 кръг - аудио въпроси
5 кръг - повишена трудност

такса за участие - 5 лв на човек

награди: бутилка уиски, билети за Lucky дом на киното, шотове и тематични награди от куизмастъра

Куизмастър: Stefan Dimov

Club Fargo

20:00 – 22:30 часа

Crazy Offline Quiz Night - обща тематика

Победителите ще получат страхотни измайсторени луди жаби от "Събота следобед", както и солидна почерпка от бара. Както винаги, куизът ни е в четири кръга.
Кръг 1: Луди въпроси с луди факти и четири възможни отговора.
Кръг 2: Нормално луди въпроси от обща тематика
Кръг 3: Лудически задачи с по-голяма трудност
Кръг 4: Най-лудата ни запазена марка - Нашите абстрактни пъзели, които остават най-големият ни хит още от първото издание на този вид куиз.

Вход: 5 лв

Offline Café

19:30 часа 

27 октомври

Attitude Altitude/ филм

Насред пандемия, дъждове и други разнообразни препятствия, Attitude Altitude завърши серията от шест събития, които целят да представят шест от любимите ни пловдивски места на света чрез видео сетове на български електронни артисти. Паметник на Съединението, Бунарджик, Младежки хълм, Небет тепе, Сахат тепе, Братската бяха преобразени от Петко Танчев и зазвучаха с музиката на sayulke, BORNE ALOFT, Laylla Dane, denitza, Julieta Intergalactica и TECHNOBETON, за да създадем шест едночасови сета от земя и въздух с
помощта на Lyon Visuals. С благодарност за подкрепата, ви каним предпремиерно във Wunderbær - Hills Beer Bar & Shop, за да гледаме ЗАЕДНО предпремиерно първото от видеата на по чаша пловдивско от Hills.

Wunderbær - Hills Beer Bar & Shop

19 часа

28 октомври

Принцът на морето и принцът на земята/театър

Невероятният спектакъл, който въплъщава духа и традицията на Япония, ще се играе отново след двугодишна пауза. Не пропускайте да се насладите на красотата и магията на японските кукли!

Куклено-театралният спектакъл е създаден специално за програмата на Пловдив - Европейска столица на културата 2019 и е вдъхновен от традиционния японски куклен театър Бунраку. На сцената оживява преданието за първия японски император. Приказката представя взаимоотношенията между двама братя - властелинът на морето и този на земята, и разказва за чистата любов между принца на земята и принцесата на океана и за силата на честността, дойстойнството, всеотдайността... Класическа японска легенда за любовта, доверието, дадената дума и смисъла на живота.

РЕЖИСЬОР: Елена Панайотова
СЦЕНОГРАФ: Юлияна Войкова-Найман
МУЗИКА: Асен Аврамов
МУЗИКАЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЖИВО: Марина Великова и Йордан Вичев
ХОРЕОГРАФ: Росен Михайлов
УЧАСТВАТ: Наталия Василева, Михаела Андонова, Мария Димитрова, Даниела Тенева, Димитър Николов, Велизар Евтимов, Стайко Стайков, Румен Караманов и Александър Караманов

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ - 70 мин.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ВЪЗРАСТ -7+

Държавен куклен театър Пловдив

19 часа

Симфоничен концерт - откриване на симфоничен Сезон 2021 – 2022

Диригент – Емил Табаков
Солист – Емануил Иванов

Програма - Феликс Менделсон-Бартолди - Концерт №1 за пиано и оркестър  G-moll, оп.25

Йоханес Брамс - Симфония №1 C-moll, оп.68
Оркестър на Опера Пловдив

Градски дом на културата "Борис Христов"

19:00 часа.

 Източник: Lost in Plovdi

Снимка на корицата: Държавен куклен театър Пловдив

 

 

 

1 comment

 • Comment Link Davina Claire Davina Claire Окт 27, 2021

  Здравейте; Ако имате нужда от заем спешно, кандидатствайте за заем с Novelty Finance. Казвам се Давина Клер, аз съм главен финансов директор на Novelty Finance. Забелязах, че за физически лица и фирми е толкова трудно да получат заем от банки или други финансови институции. Моята компания (Novelty Finance) е тук, за да ви предостави и помогне със заема, от който се нуждаете. Можете да се свържете с нас по имейл: noveltyfinances@gmail.com ИЛИ да изпратите съобщение на WhatsApp чрез +447915601531

  Независимо дали искате да дадете тласък на начина си на живот или имате неочакван разход, заем от NOVELTY FINANCE е това, от което се нуждаете.

  NOVELTY FINANCE е гъвкав: можете да вземете заем до петнадесет милиона евро (€15 000 000,00) с подходящи периоди на погасяване до 30 години. Можете да кандидатствате както за обезпечен заем, така и за необезпечен заем. Ние предлагаме широка гама от лични заеми, бизнес заеми, жилищни заеми и заеми за консолидиране на дълга, които могат да бъдат адаптирани да отговарят на вашите променящи се нужди и обстоятелства при много нисък лихвен процент.

  Какво получавате, когато кандидатствате с Novelty Finance:
  √ Незабавен достъп до вашите средства след одобрение.
  √ Конкурентни лихвени проценти (3% на година)
  √ Гъвкави условия за погасяване
  √ Възможност за по-бързо изплащане на заема
  √ Лесно одобрение, ако имате нужда от допълнителни средства
  √ Няма да бързате да връщате заема, ще ви се даде време да започнете изплащането на заема.
  √ Без скрити такси

  Как да кандидатствам:
  Кандидатстването за кредит е бързо и лесно!
  Фирми или физически лица, които се интересуват от кандидатстване за заем с Novelty Finance и изискват повече информация относно офертата за заем, трябва да ИЗПРАЩАТ ИМЕЙЛ на (noveltyfinances@gmail.com) ИЛИ да изпратят съобщение на WhatsApp чрез +447915601531 за повече информация и устни брифинги. Прилагат се правилата и условията.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…