Мюзикхолен театър Пловдив кани всеки, който желае да усети емоцията на новия спектакъл на трупата, тази неделя да посети представлението "Дали е любов" от 19 часа в Дом на Културата "Борис Христов". Входът е свободен. Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на Национален фонд "Култура". Tанцов спектакъл на Мюзикхолен театър Пловдив "Дали е любов"
23 октомври, 19:00 ч.

Спектакълът „Дали е любов“ проследява няколко човешки съдби в рамките на един ден. Интригуващ и завладяващ разказ, провокиращ зрителите да се замислят дали това е любов, подплатен с 14 танцови етюда, мултимедия и с над 30 участника.

По същото време в рамките на Фестивал "Камерна сцена Пловдив" в Къща "Иван Черноземски" ще звучат неиздавани творби на маестро Милчо Левиев. Представят ги Антони Дончев и Лакис Тзимкас.

Кинофестивалът Cinelibri, който се провежда в Luky - Дом на киното показва прожекция на филма „В очакване на Боджангълс”, на режисьора Режи Роансар от 18,00 часа.

Във филма участва очарователната белгийска актриса Виржини Ефира и една от най-бляскавите звезди на френското кино – Ромен Дюри.

Безумната любов никога не е била толкова убедителна. Пред малкото си момче Камий и Жорж танцуват на фона на любимата си песен – „Мистър Боджангълс“. В техния дом всичко е забавление и фантазия. Майката задава „дневния ред“ със своята непредсказуемост. Благодарение на нея семейството е непрестанно във вихъра на поезията… Ала нито един празник не е безкраен. Възможно ли е да се избегне неизбежното и на каква цена?

Държавен куклен театър - Пловдив, кани най-малките пловдивчани в 10.30 и 11.45 ч. на постановката "Дивите лебеди" по Х.Кр.Андерсен.

 Драматизация и режисура: Ева Кьосовска; Сценография и кукли: Крум Ковачев; Композитор: Пламен Мирчев; Участват: Михаела Андонова, Емилия Копчева, Наталия Василева, Стайко Стайков, Петър Влайков.

111 comments

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…