В навечерието на Коледа екипът на  People of Plovdiv е готов с първата си самостоятелна фотографска изложба и това се случва след почти пет години от старта на фотографския проект на Коко Стоянов, спечелил популярност в социалната мрежа Facebook. Изложбата вече е подредена в Пловдивски културен институт, а официалното ѝ откриване е насрочено за днес в 16,30 часа.

Ще можем да видим специална селекция от фотографии, които са заснети за пловдивчани през тези години. Екипът е подготвил и някои много, много приятни изненади като комплимент за огромната подкрепа от хората на Пловдив от самия старт на People of Plovdiv.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…