Маестрото открива изложба живопис тази вечер в Пловдив

Изложба живопис „Мостове на светлината“ на Вълчан Петров ще изпълни от днес арт пространството на галерия Сигна в Гранд хотел Пловдив (Новотела) на ул.“Златю Бояджиев“ № 2.

След успешните си представяния в Братислава, Виена и Лондон, Маестро Вълчан Петров бе така любезен да зарадва екипа на галерията и почитателите си в Пловдив с представяне на 25 творби от последния му творчески период, под заглавието „Мостове от светлина“.

Верен на изящния си стил без аналог в българското изобразително изкуство и този път той прехвърля своите мостове от духовните пространства на езическия и християнски период към съвременния свят. Митология, древно познание, взрив от цветове и съвършени композиционни решения – всичко това ще бъде невероятно визуално пиршество за истинските ценители.

Откриването е на 07 май 2019-а година от 18:30 часа.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…