Изложбата „Луминосити“ се открива официално на 3-ти август, в пловдивската галерия „Сигна“. Изложбата е с фотографии на Масимо Ротондо, от Торонто, Италия. Авторът е завършил изкуство и архитектура в родината си.

Масимо Ротондо практикува от 35 години и творчеството му се определя от критиците като микс от архитектура, абстракция и модернизъм, отразени през призмата на светлината.

Самият Ротондо определя себе си и като поет. Той пише поезия от 12-13 годишен. Няколко пъти е посещавал в Пловдив, но за първи път излага тук, своето изкуство. Фотографиите, вече, са подредени в пространството на галерия „Сигна“. Официалното откриване е насрочено за 18,30 часа.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…