През месец юни 2021 г. предстои да се дипломира първият випуск, създаден точно преди 5 години

 

Обща изложба на специалност "Пространствен дизайн" на НХГ "Цанко Лавренов" ще бъде отворена за посещения от 9 до 26 февруари 2021 г. в галерия "Пловдив", фоайе на Общински съвет, ул. "Авксентий Велешки" 20.

 

В експозицията ще участват със свои произведения ученици от 8 до 12 клас, които се обучават при преподавателите по "Пространствен дизайн" - Ивилина Коликова и Паулина Стоянова. Събитието е организирано с подкрепата на Дружество на пловдивските художници и Община Пловдив.

 

Това е първата представителна изложба на специалността, която е открита преди пет години в Художествената гимназия.  През месец юни 2021 г. предстои да се дипломира първият випуск. Част от произведенията ще бъдат показани и във виртуална експозиция в официалния сайт на училището.

 

Изложбата може да бъде разгледана от 9 до 27 февруари.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…