На 22 март (понеделник) в Пловдив ще бъде отбелязан Световният ден на водата. Организатори на инициативата са Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) – Пловдив и и СНЦ „Зелени Балкани“, с партньори Община Пловдив и ОИ „Старинен Пловдив“.

По този повод ОИ „Старинен Пловдив“ организира виртуална изложба, която ще покаже десетки рисунки на деца от цялата страна във връзка с темата на тазгодишното издание на Световния ден на водата - „Ценим водата“.

 

Онлайн събитието започва на 22 март, точно в 10:00 ч. и ще бъде достъпно на Фейсбук страницата на ОИ „Старинен Пловдив“ - Plovdiv Old town /official/, както и в Ютюб канала Plovdiv Old Town-official.


Дотогава споделяме с Вас някои от рисунките на малките художници и линк към събитието:

 
Източник: Пресцентър на Община Пловдив

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…