Най-старият действащ клуб в Града под тепетата ще разкрие Japanese Vibes Vol 2 в две дати тази седмица

Доджото по източно бойно изкуство ще ви потопи във вътрешния свят на авторката Соня Петрова по един дълбоко естествен и непринуден начин. Както самата тя споделя: „Понякога, колкото и да търсиш своето място или, конкретно в случая, пространство за творчеството си, мястото намира теб.“

 

Japanese Vibes Vol 2 е изложба, вдъхновена от съвременното и традиционното японско изкуство. Тя представя творби, които ще ни потопят във вибрацията на художника и са силно повлияни от културата, естетиката и чистотата на изящните изкуства, докоснати от приказки и легенди.

Защо Japanese Vibes Vol 2? Защото Vol 1 е вибрацията на татамито, вдъхновението от тренировките по Айкидо, традицията и магията на Япония.

Събитието ще се проведе в две дати – петък 21 октомври от 18 часа и събота 22 октомври от 16 часа в Айкидо клуб Сатори Пловдив, Архимандрит Евлогий 3 (до Събота пазар).

Сатори Пловдив е създаден през 1997 г. и оттогава до сега се ръководи от сенсей Здравко Колев V дан. В него тренират над 80 човека, който са разделени в детска и възрастна група. Членовете на клуба са участвали в множество национални и международни семинара! През годините мястото е било домакин на над 50 айкидо семинара с инструктори от Япония, Европа и България!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…