2024 ни предизвиква с абстрактна изложба “Повратна точка” на Диана Димова – TRAXI

Новата 2024 година ни провокира да започнем на чисто, да загърбим сивото ежедневие и да поканим цветовете на живота в ежедневието си, с новата изложба на Диана Димова – TRAXI “Повратна точка”.

 

Откриването ще се състои на 13 януари /събота/ от 18:00 часа в Арт Галерия Пловдивски Културен Институт.

 

Диана Димова-TRAXI определя себе си като импресионист, защото рисува движението и светлината, използва трансформация на материала, разливайки акрил върху платна.

 

Картините й се раждат от малки частички Движение, Светлина и Любов слети в перфектния момент, защото точно ТУК И СЕГА – ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!

 

Най-новата й изложба „ПОВРАТНА ТОЧКА“ носи мощни визуални послания в търсене на отговори, свързани с нашата планета и бъдещето ни – природата, стихиите, обществото, човекът …

 

Някои от платната са ярки, бушуващи, огнени, други – хладни, нежни, лежерни. Всички те отразяват преживени емоции, но и провокират към действие, защото ДНЕС се отразява на нашето УТРЕ!

 

Абстрактното изкуство може да ви донесе нов смисъл и послания. Ако животът ви е повтарящ се низ от сиви и напрегнати часове и дни, пълни със страх за бъдещето, не пропускайте срещата с изкуството на Диана Димова-TRAXI!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…