Пътуваща изложба „Ars in Libro“, която до момента обиколи много населени места в страната, ще гостува един ден и на НБ „Иван Вазов“. Изложбата, която е съпътствана от творчески работилници, организирани от екипа на проекта „Ars in Libro – от планината Рила през полето до морето“, пристига в Библиотеката утре – 24 октомври, и ще бъде подредена в Читалня №2 „Акад. Петър Динеков“. 

 

В следобедните часове от 13:00 до 17:00 ч. посетителите на Библиотеката ще имат възможност да се запознаят с изкуството, което дава живот на старите книги. То ще бъде представено от участниците в проекта, подготвен от НЧ „Христо Ботев 1898“, гр. Рила. Реализира се по програма „Разпространение“ и се финансира от Национален фонд „Култура“. 

 

При интерес, творческите работилници ще бъдат отворени за посетители и след 17:00 ч.

 

Вход свободен!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…