Галерия ХебросАрт и клуб “Старинен Пловдив” Сороптимист Интернешънъл Ви канят на едно необичайно събитие на 2 април, четвъртък от 18ч Само няколко дни след Благовещение в навечерието на Великден ще съберем някои от най-ярките съвременни художници на благотворителна изложба по инициатива на клуб "Старинен Пловдив" от световната дамска организация Soroptimist International, член на ЮНЕСКО . Те предоставят свои творби на атрактивни цени, подкрепяйки желанието на една наша млада и интелигентна съгражданка да стане майка по метода на асистираната репродукция и да осъществи мечтата си да има свое дете. За почитателите на изобразителното изкуство това е рядък шанс да се обогатят колекцията си с картина с цена около 250 лева и заедно с това да помогнат на една интелигентна дама да реализира мечтата си. Седмицата преди Възкресение е чудесен момент да пречистим душите си с истинско изкуство и да сторим добро. Очакваме Ви и вярваме във вас!

Художниците, които ще участват в благородната инициатива:

Никола Манев

Румен Нечев

Евгений Петров

Вихра Григовора

Ели Станчева

Димитър Добрев 

Геракси Гераксиев

Димитър Рашков

Ненко Чанев

Мичо Димитров

Елена Иванова

Жорж Сопаджиев

Данчо Григоров

Ангел Пачаманов

Цеца Гумеля

Георги Симов

Моника Роменска

Снежана Фурнаджиева

Яна Илиева

Димитър Кирчев

Анна Димо

Иван Чаушев

Даниела Кочиян

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…