Режисьорът на  новият български филм „Посоки” Стефан Командарев и актьорът Герасим Георгиев – Геро ще гостуват на Пловдив за специална прожекция на филма в LUCKY Дом на киното. Двамата ще се срещнат с пловдивчани в Club Fargo тази вечер  малко след 20 часа. Те ще разговарят с феновете и ще раздават автографи на любителите на българското кино. Преди срещата ще се проведе специална прожекция на "Посоки" в LUCKY Дом на киното в 18:45.

Филмът разказва успоредно няколко истории, базирани на разкази на Чехов, преработени по сценарий на Симеон Венциславов и Стефан Командарев. Всички случки се развиват през таксиметрови автомобили - шофьори на таксита или клиенти, които са различни лица от българското общество. Филмът се радва на висок зрителски интерес в България, а по-рано през 2017 година стана част от програмата "Особен поглед" на престижния кинофестивал в Кан.
 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…