Print this page

Режисьорът на  новият български филм „Посоки” Стефан Командарев и актьорът Герасим Георгиев – Геро ще гостуват на Пловдив за специална прожекция на филма в LUCKY Дом на киното. Двамата ще се срещнат с пловдивчани в Club Fargo тази вечер  малко след 20 часа. Те ще разговарят с феновете и ще раздават автографи на любителите на българското кино. Преди срещата ще се проведе специална прожекция на "Посоки" в LUCKY Дом на киното в 18:45.

Филмът разказва успоредно няколко истории, базирани на разкази на Чехов, преработени по сценарий на Симеон Венциславов и Стефан Командарев. Всички случки се развиват през таксиметрови автомобили - шофьори на таксита или клиенти, които са различни лица от българското общество. Филмът се радва на висок зрителски интерес в България, а по-рано през 2017 година стана част от програмата "Особен поглед" на престижния кинофестивал в Кан.
 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…