Създателят на култови ленти като "Двойникът", "Да обичаш на инат" и "Маргарит и Маргарита" ще гостува в Града под тепетата на 12 април, четвъртък. Ще имате възможност да се срещнете лично с него, да закупите мемоарната му книга "Девствената проститутка" и да вземете автограф.

Творческата биография на Николай Волев обхваща документални и игрални филми, привлекли милиони зрители у нас и в чужбина. „Извън пътя” разказва историята на успешен в миналото драматург, изгубил творческото си вдъхновение и тръпката от брака. Стефан често броди с джипа си сред красотата на българските планини и по време на един от преходите среща прелестна муза на прага на женствеността. Близостта между 55-годишния творец и 19-годишната Салия, която търси душата си без посока, прераства в силна привързаност. Платоничната им връзка се движи по ръба на бръснача и причинява дълбоко страдание на дългогодишната предана съпруга на драматурга, актрисата Лидия.

Не пропускайте възможността за среща с режисьора Николай Волев на 12 април от 18:30 ч. в LUCKY Дом на киното!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…