Пловдив ще стане част от Двадесет и петото юбилейно издание на Седмицата на испанското и иберо-американското кино с прожекции на седем интересни филма в LUCKY Дом на киното.

Тази година ежегодната филмова кино панорама в Пловдив ще се проведе в периода 29 май - 03 юни. Фестивалът се провежда също в София и Варна. По време на „Седмицата“ ще бъдат представени 7 творби на световни режисьори по-голямата част, от които ще бъдат излъчени за първи път в България.

Тазгодишната филмова селекция от испански и иберо-американски филми включва основно комедии като: „Барът“, „Племето“, „На лагер“ и много други.

Повече информация за филмите и програмата на фестивала може да намерите тук: https://www.facebook.com/SpanishCinemaWeek/

Билети за прожекциите на цени от 6 и 8лв.  могат да бъдат закупени на касите в кината. Програмата ще може да следите на сайтовете kinolucky.com и boxoffice.bg.

Седмицата на испанското и иберо-американското се провежда под егидата на Посолство на Кралство Испания, със съдействието на Институт Сервантес, Национален дворец на културата, и на дипломатическите мисии на Аржентина, Бразилия, Колумбия, Еквадор и Мексико.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…