19 години по-късно култовият филм на режисьорското дуо Уашовски отново на голям екран

В петъчната вечер ще се състои истинско събитие по време на „Филмови нощи Филипополис“. 19 години по-късно зрителите ще могат да видят на голям екран шедьовъра на братя Уашовски „МАТРИЦАТА“, както и последния филм на Уди Алън „ВЪРТЕЛЕЖКА“. Изключително рядко ценителите на качествено кино получават шанс да гледат някои от любимите си филми на голям екран, но благодарение на Филмовите нощи, този пропуск ще бъде поправен. През следващите седмици ще бъдат представени още два култови филма – това ще бъдат „БОЕН КЛУБ“ и „КРИМИНАЛЕ“.

В 21:10 тази вечер ще бъде специалната прожекция на станалата вече култова класика „МАТРИЦАТА“, която ви предоставяме възможност да видите в пълния си блясък по време на Филмовите нощи под звездите. Проследете още веднъж пътя на Нео (Киану Рийвс), воден от Морфей (Лорънс Фишбърн) и сексапилната (Тринити) Кери-Ан Мос, преследвани от зловещия Агент Смит. Доведете приятели, с които да споделите изключителното кино преживяване!

От 23:30 същата вечер ще бъде прожекцията на „ВЪРТЕЛЕЖКА“ – последният филм на Уди Алън, в който за пореден път се събира истинско съзвездие – Кейт Уинслет, Джъстин Тимбърлейк, Джуно Темпъл, Джим Белуши и др. Историята се развива в Кони Айлънд през 50‘-те години и разказва за неудовлетворена съпруга, която започва афера с един от спасителите на плажа, но скоро научава тежък урок за превратностите на съдбата.

Билети на касата на кино „Орфей“ от 19.30 до 23.30 ч или онлайн на boxoffice.bg

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…