С пълна сила продължават летните „Филмови нощи Филипополис след дългоочакваната прожекция на модерната класика „Матрицата”. В събота вечер пловдивчани ще могат да си подарят един от най-качествените тазгодишни трилъри – „Сикарио 2: Солдадо”, както и да видят за пореден път българския хит „Дъвка за балончета”

Тази вечер от 21:10 Бенисио Дел Торо и Джош Бролин се завръщат в лятно кино „Орфей”, за да ви разкажат трогателната и напоена с кръв история на „СИКАРИО 2: СОЛДАДО”, развиваща се по границата между Мексико и САЩ. Според критиката продължението на изключителния първи филм по нищо не отстъпва на своя предшественик. Историята този път е още по-мащабна и обхваща тоталната война, която Алехандро и Мат развихрят между картелите. А едно малко момиче може би крие ключа към истината и края на кръвопролитията.

Малко по-късно, от 23:30 ще бъде поредната прожекция на изключително популярната българска романтична драма/комедия „ДЪВКА ЗА БАЛОНЧЕТА”. Историята се развива между детството от 80-те и днешния ден и успява да се заплете, благодарение на сполучливи майтапи, носталгия и малко драма, а в ролите ще видите страхотните Иван Юруков, Жорета Николова и Теодора Духовникова.

Билети на касата на кино „Орфей“ от 19.30 до 23.30 ч или онлайн на boxoffice.bg

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…