Тази вечер ще бъде първата прожекция на американския игрален филм „Дрейф” от режисьора на „Еверест” Балтазар Кормакур, както и на популярния български филм „Привличане” на Мартин Макариев.

Филмовата сряда вечер в Лятно кино „Орфей“ започва в 21:10 с премиерата на драматичната история по действителен случай „ДРЕЙФ” с участието на Шайлийн Уудли и Сам Клафлин. Двама младежи се влюбват и предприемат плаване с яхта в Тихия океан до Калифорния. Пътешествието им ще се сблъска с най-катастрофалния ураган, който района северно от Австралия е виждал от години. Изправени пред бедствието, те влагат всичките си умения и се надяват на чудо за спасението си.

По-късната прожекция от 23:30 същата вечер ще бъде на българската романтична комедия „ПРИВЛИЧАНЕ” с участието на Яна Маринова, Башар Рахал, Луиза Григорова, Александър Сано, Койна Русева, Николета Лозанова и др. Филмът разказва за младата учителка по история Лора Ангелова, разкъсвана между любовта си към училището, което баща й е основал и миналото си на състезател по спортни танци. Колегите й я уважават, а учениците - обожават. Всичко изглежда безоблачно до мига, когато директорският пост в гимназията е овакантен и Ангелова се оказва в пряка конкуренция с амбициозната си и коварна колежка Великова.

Билети на касата на кино „Орфей“ от 19.30 до 23.30 ч или онлайн на boxoffice.bg

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…