В своя последен уикенд Филмови нощи във Филипополис ви предлагат избрани заглавия от световното и родно кино. Тази вечер ще бъде прожекцията на българския филм „ВЕЗДЕСЪЩИЯТ” от режисьора Илиян Джевелеков, а след това пловдивчани ще могат да видят романтичната драма „ДРЕЙФ” на човека, снимал преди няколко години страховития „Еверест” Балтазар Кормакур.

От 21:10 вечерта ще започне с „ВЕЗДЕСЪЩИЯТ”, в който един мъж решава да се превърне в Биг Брадър и да следи всяка стъпка на семейството си, посредством скрити камери. В ролята на воайорът влиза Велислав Павлов, а в поддържащи роли му партнират красивите и талантливи Ирмена Чичикова и Теодора Духовникова. Филмът изследва психологическите процеси на героя, който постепенно се превръща в пленник на своята мания, откривайки, че най-близките му всъщност крият най-големите тайни от него.

От 23:30 същата вечер ще бъде прожекцията на романтичната история по действителен случай „ДРЕЙФ” с участието на звездите Шайлийн Уудли и Сам Клафлин. В него една жена плава към центъра на ураган, за да спаси мъжа, когото обича. Действието се развива по време на най-катастрофалния ураган, който района северно от Австралия е виждал от години. Изправени пред бедствието, двамата влюбени ще вложат всичките си умения и ще се надяват на чудо за спасението си.


Билети на касата на кино „Орфей“ от 19.30 до 23.30 ч или онлайн на boxoffice.bg

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…