След изключително успешното тазгодишно издание, по време на което киноманите в Пловдив и околността успяха да видят богата програма от комерсиално, фестивално и родно кино, како и трите класики „Боен клуб”, „Матрицата” и „Криминале”, Филмови нощи във Филипополис ви предлага последен шанс да гледате кино под звездите. Заглавията тази вечер ще бъдат от двама големи режисьори – „ВЪРТЕЛЕЖКА” на Уди Алън и „ПОТАПЯНЕ” на Вим Вендерс.

От 21:10 неделната кино вечер ще започне с миналогодишния хит „ВЪРТЕЛЕЖКА” с участието на звездите Джъстин Тимбърлейк, Кейт Уинслет и Джуно Темпъл.  Историята разказва разказва за четирима герои, чиито съдби се преплитат сред блъсканицата в увеселителния парк на Кони Айлънд през 50-те. Бивша актриса, спасител на плажа и една отчуждена дъщеря ще заформят фатален любовен триъгълник, последствията от който не са сигурни за никого. 

Същата вечер от 23:30 ще бъде прожекцията на „ПОТАПЯНЕ” с участието на Алисия Викандер и Джеймс Макавой. Филмът е любовна история, която представя напълно различните светове на двамата главни персонажи, които се срещат случайно в отдалечен хотел в Нормандия, където и двамата се подготвят за своите опасни мисии. Влюбват се почти насила, но скоро осъзнават, че са срещнали любовта на живота си. Той работи за Британските тайни служби и трябва да замине на мисия в Сомалия, за да издири източник, който има информация за атентатори самоубийци в Европа, докато тя е биоматематик и работи на голяма дълбочина по проект, чиято цел е да докаже теорията ѝ за произхода на живота на нашата планета.

Билети на касата на кино „Орфей“ от 19.30 до 23.30 ч или онлайн на boxoffice.bg

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…